Czytano 1533 razy
  • POMOCY

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Potrzebuje pomocy nie nie mam pojęcia jaka kamizelkę taktyczna kupić na rynku jest tego po prostu zbyt dużo wszelki rady mile widziane. Aaa na początek na zakup takowej kamizelki planuje przeznaczyć ok.150 zł
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    Users avatars medium
  • Odp: POMOCY

Ja osobiście biegam w chest riggu - koszt 59 zł. i mi w zupełności starcza, nie lubie sie obwieszac niepotrzebnymi taszami i innymi smieciami. https://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_kamizelki_taktyczne/chest_rigg-flecktarn_a_c_m-1746.html
    ponad 13 lat temu w odpowiedzi do Kufi Odpowiedz
    2 100x100

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Nie no super się prezentuje czyli na razie pewnie to będę kupował bo z bundeswehr znalazłem tylko to http://www.sklepmilitarny.eu/index.php?IDP=1&Lng=0&IDPr=296&IDKat=63&IDPKat=0
    Users avatars medium

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

A ja za to lubię czuć na sobie masę :D Dlatego polecam http://rangershop.pl/product-pol-3833-Kamizelka-przeciwodlamkowa-BW-demobil-flecktarn.html z tym, że tutaj jest droga, można spokojnie taką dorwać za ok 70 zł. Oprócz tego, że ma sporą masę, to zapewnia 100% ochronę przed kulkami :)
    Dscn3238

--------------

a ty masz w tym gdzie schować magazynek zapasowy czy szybko ładowarkę bo ona jest tez dobra ale chyba mało funkcjonalna co??
    Users avatars medium

[quote=szymon1701]a ty masz w tym gdzie schować magazynek zapasowy czy szybko ładowarkę bo ona jest tez dobra ale chyba mało funkcjonalna co??[/quote] Polecam tego chestriga . A takie Paso szelki sam mam 2 pary i teraz będę ich używał . Najważniejsze by nie krępowało ruchów i było funkcjonalne . Co kto lubi . Jeśli masz chęć to przeszukaj też na TAIWANGUN : wyposażenie taktyczne . Cieszy fakt że pytasz o radę . Jakby coś jesteśmy do pomocy .
    ponad 13 lat temu w odpowiedzi do Kufi Odpowiedz
    Dscf0219

--------------

A ja natomiast dziękuje ze jesteście pomocni. Zamówienie już poszło na razie najbardziej potrzebne rzeczy zamówiłem to jest replikę H&K G36K mundur bundeswehry i ochronę głowy cala także na następnej strzelance będę już raczej wszystko miał.
    Users avatars medium

--------------

słuchajcie jak nazywał się ten sklep w przechowie z mundurami BW i czy ma stronę internetowa??
    Users avatars medium

SEMIDO :) na stronę bym nie liczył :)
    Dscf0219

--------------

Wielkie dzięki :D
    Users avatars medium

--------------

Kurwa mac jak pech to na całej lini dostałem replikę która nie strzela!!
    Users avatars medium

--------------

Kto ma Gietke bo bym chciał sprawdzić czy działa na innym akumulatorze???
    Users avatars medium

--------------

Jeśli byłby ktoś miły użyczyć na 5 minut akumulator proszę o kontakt telefoniczny 696-985-273 wystarczy sygnał a oddzwonię. Z góry Dziękuję.
    Users avatars medium

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się