• Odp: Majówka 2012

dokładnie tam
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    Users avatars medium

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

Ok, dzięki wielkie!
    Dscn3238

--------------

Ja tam nie wime, nie moge się na tym forum zarejestrować..
    P1010097

--------------

Vito a to jak na forum nie napisze ( bo nie wiem czemu ale nadal nie moge się zalogować a wysłałem moją rejestracje)To nie będe mógł być w BM?
    P1010097

--------------
    22S.A.S.Air Troop

Już pomagam. Najpierw wejdź tu i zarejestruj się. [url]http://www.majowkawbornem.lh.pl/forum/index.php[/url] Następnie OGŁOSZENIA - dodawanie do grup. potem wpisz post z prośbą o przydział do BM. Jak twój post się ukaże,aktywuję twój przydział.Tak niestety jest i nie da się tego obejść.Już tłumaczyłem że Orgowie muszą wiedzieć o nowych rekrutach,nie można tego robić poza ich wiedzą. Forum jest proste i przejrzyste.
    Kosa

--------------
    22S.A.S.Air Troop

I jeszcze jedna uwaga.....PROSZĘ NIE MÓWIĆ DO MNIE PANIE VITO !!!!!...tylko zwyczajnie Vito ;-)
    Kosa

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

OK ;)
    Dscn3238

--------------

No i już. Dziękuje za pomoc, udało mi się heh. :) I prośba napisana :)
    P1010097

Zrobione :)
    Dscf0219

--------------

Chłopaki z przykrością muszę napisać ze na 80% nie pojadę na borne :(
    P1010097

--------------

Szkoda, miejmy nadzieję tylko, że z tych 20% zrobi się jednak do maja 100% :)
    Dscn3238

--------------
    22S.A.S.Air Troop

http://blackmirror.xup.pl/index.php Zapraszam. Aktywacja konta bez aprobaty Admina (mnie) niemożliwa. Proszę się rejestrować,rozgościć i po rejestracji napisać do mnie na PW swój nick i grupę (np.piter ksk). Pozdrawiam i zapraszam też na forum Majówkowe.
    Kosa

--------------

No nie moge wysłać tej wiadomości na PW :( Ale zarejestrowałem się i czekam na akceptację ''nick: gargul, grupa: ksk''
    P1010097

Zrobione :)
    Dscf0219

--------------
    Żołnierze nie umierają, idą do piekła żeby się przegrupować.

Rejestracja jest otwarta gdyby ktoś tematu nie śledził.
    Raptor col

--------------

Rejestracja jest otwarta gdyby ktoś tematu nie śledził.
    Raptor col

--------------

A ja to bym prosił: http://gag.ugu.pl/viewtopic.php?f=9&t=96
    około 13 lat temu Odpowiedz
    Raptor col

--------------
    22S.A.S.Air Troop

Czołem Koledzy. Czas Majówki nadchodzi dużymi krokami i mam nadzieję że już zaczeliście ostrzyć sobie zęby na Wroga ;-). Korzystając z okazji chciałbym was Koledzy o coś zapytać. Czy była by możliwość zabrania się z wami na Majówkę?,gdyż nie posiadam już niestety Auta i mam drobny kłopocik z Transportem.Wstępnie mam jedną Alternatywę na wyjazd ale chciałbym się zabezpieczyć w razie W.Oczywiście dokładam kaskę na drogę!!!.Jeśli to możliwe prosiłbym o szybką odpowiedź.Pozdrawiam skład!.
    Kosa

--------------
    22S.A.S.Air Troop

Czołem Koledzy. Czas Majówki nadchodzi dużymi krokami i mam nadzieję że już zaczeliście ostrzyć sobie zęby na Wroga ;-). Korzystając z okazji chciałbym was Koledzy o coś zapytać. Czy była by możliwość zabrania się z wami na Majówkę?,gdyż nie posiadam już niestety Auta i mam drobny kłopocik z Transportem.Wstępnie mam jedną Alternatywę na wyjazd ale chciałbym się zabezpieczyć w razie W.Oczywiście dokładam kaskę na drogę!!!.Jeśli to możliwe prosiłbym o szybką odpowiedź.Pozdrawiam skład!.
    Kosa

Napisz do Kruszyna, bo zdaje mi się że chłopaki juz są na maxa ściśnięci a z kruchym jade tylko ja.
    2 100x100

Napisz do Kruszyna, bo zdaje mi się że chłopaki juz są na maxa ściśnięci a z kruchym jade tylko ja.
    2 100x100

--------------
    22S.A.S.Air Troop

Koledzy do 17go mamy czas na zapisy na koszulki okolicznościowe BM.Trzeba się spieszyć.
    Kosa

--------------

A tu macie direct link'a do zapisu: http://www.majowkawbornem.lh.pl/forum/viewtopic.php?t=646&start=30
    Dscn3238

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się