Czytano 807 razy
  • Przemarsz Świąteczny

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

Witam. Chciałbym Wam zaproponować zimowy przemarsz wytrzymałościowy na orientację, który chciałbym zorganizować w okresie od świąt Bożego Narodzenia do Sylwestra. Jest to moja pierwsza inicjatywa związana z "Majówką" i chciałbym ją powtarzać cyklicznie w ramach rzetelnego i solidnego przygotowania do owej imprezy. Chętni niech tutaj zgłaszają swoje propozycje daty oraz miejsca. Planowałem aby każdy z uczestników wziął ze sobą mundur, kamizelki taktyczne plus plecak w którym umieszczono by prowiant oraz obciążenie wynoszące 15% masy ciała. Chciałbym aby ten przemarsz jako, że jest pierwszym nie nazbyt forsował naszych członków i gości. Myślę, że góra 10 km jak na pierwszy raz wystarczy
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    Dscn3238
  • Odp: Przemarsz Świąteczny

Chłopakom nie bardzo się chce w zime tachac toboły. Ja bym sie na to pisał jak by było cieplej. Nie mozna by odj-bac czegos podobnego na mniejsza skale i w znanym nam terenie np na poligonie gdzie wyznaczylbys punkty a my pod twoim okiem bysmy ich szukali. Pozatym w bornym bedziemy prawdopodobnie przez pare dni nie spac- nie wiem czy to nasz SS wytrzyma
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    2 100x100

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się