Czytano 719 razy
  • Naprawa

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Witam Tak, replika do nas dotarła. Przewidywany termin naprawy - pierwszy tydzień stycznia. Pozdrawiamy, Zbrojownia. ----- Original Message ----- From: "szymon1701" <szymon1701@o2.pl> To: "Serwis - Zbrojownia ASG" <serwis@zbrojownia.com.pl> Sent: Tuesday, December 27, 2011 3:38 PM Subject: Re: naprawa gwarancyjna Także Gietkę pewnie pod koniec stycznia będę miał dopiero
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    Users avatars medium
  • Odp: Naprawa

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

Nie jest najgorzej :) Skołuj od kogoś giwerę i zapraszam w piątek na strzelankę. Ja niestety mam jedną replikę, więc Cie nie poratuje
    Dscn3238

--------------

Kufi nie martw sie o replike Sylwek z miłą chęcią ci odstąpi swoją gietę. Po co mu, jak i tak nie umie z niej strzelać. xD PS. Zbiórka na lampki choinkowe dla sylwestra bo tylko tego mu brakuje xD
    P1010097

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

tak tylko ja w piątek pracuje także tak czy tak odpadam ale dzięki za chęci a już tak na tego Sylwka nie najeżdżajcie czasem kogoś ustrzeli :P
    Users avatars medium

--------------

Replika wróciła i działa ale nic nie napisali nigdzie z czym był problem.
    Users avatars medium

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się