Czytano 1358 razy
  • Bundes.pl

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Taka informacja.W życiu nie polecam tego sklepu czekam za paczka już tydzień z właścicielem kontakt kiepski wiec uważajcie.
    ponad 13 lat temu Odpowiedz
    Users avatars medium
  • Odp: Bundes.pl

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

A co tam nabyłeś? W zasadzie pierwsze słyszę o tym sklepie
    Dscn3238

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

spodnie i kurtkę bw oraz kamizelkę przeciwodlamkową. Przelew wykonałem już ponad tydzień temu a paczki jak nie było tak nie ma.
    Users avatars medium

Też pierwsze usłyszałem od Ciebie :P Kolego szanowny Kufi :) zamawiaj tylko od sprawdzonych :) uprzednio skonsultuj się z kolegami który sklep jest godny zaufania :) powód doświadczenie :) Sam zamawiam tylko tam gdzie wiem że WAŁKÓW nie ma . Polecam . Zielona PANTERA SPECSHOP TAIWANGUN GUNFIRE ARMYWORLD PL - większość kontraktówki ceny do przyjęcia :) RANGERSHOP - sprzęt większość oryginalny co za tym idzie DROGI :) HANET - dobry na początek coś w stylu potrzebny mi kawałek munduru i jakaś tam kamizelka ewent. ładownica :) ale zawsze to coś .
    Dscf0219

--------------

Doświadczenie no tak tylko ze na tych stronach co podałeś nie mogłem znaleźć dużych rozmiarów... ale spoko paczka właśnie dziś dotarła wszystko jest ok
    Users avatars medium

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się