Czytano 862 razy
  • Survival Bieszczady

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

W planach i przygotowaniu jest wyjazd w Bieszczadzkie głusze na okres kilku dni. Prawdopodobny termin wyjazdu to początek lipca. Osoby zainteresowane proszę o dyskusję tutaj bądź na evencie na FB: http://www.facebook.com/events/401329393231985/
    prawie 13 lat temu Odpowiedz
    Dscn3238
  • Odp: Survival Bieszczady

--------------

a koszt przewidywany ?
    Manewry

--------------

a koszt przewidywany ?
    Manewry

--------------
    This is my rifle. There are many like it, but this one is MINE. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.

Koszt to jedzenie plus bilet PKP, czyli raczej eko wyjazd. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby wyszło to jak najtaniej
    Dscn3238

--------------

no tak ale orientuje się ktoś po ile bilety PKP stoją ??
    Manewry

--------------

Nie wiem, musisz sprawdzić pod kątem tego jaką masz zniżkę etc.
    Dscn3238

Pomysł super niestety brak czasu :( może w przyszłym roku :)
    Dscf0219

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się