Czytano 1172 razy
  • Spotkanie integracyjne oraz strzelanka

--------------
    Żołnierze nie umierają, idą do piekła żeby się przegrupować.

W imieniu grupy GAG chcę zaprosić wszystkie osoby którym ASG nie jest obce na ognisko integracyjne oraz strzelaninę, które odbędzie się w dniach 23 i 24 czerwca 2012. Spotkanie ma na celu bliższe poznanie się wszystkich ekip, a przede wszystkim rozmowę o przyszłości naszego lokalnego airsoftu. Chcielibyśmy przedstawić Wam naszą wizję oraz plany rozwoju tego sportu. Ma to być spotkanie ponad podziałami, z chęcią powitamy każdą osobę niezależnie od tego do jakiej grupy należy. Zapewne nie wszyscy czytają fora, stąd prośba by przekazać informacje ewentualnym zainteresowanym. Miejscem spotkania będzie fort Rybieniec (mapka dojazdowa poniżej). W planach mamy ognisko i oczywiście dyskusja, a następnego dnia strzelanka w okolicznych lasach. Istnieje możliwość noclegu w bunkrze lub po prostu na terenie fortu. W takim wypadku zabierzcie śpiwory ewentualnie namioty. Plan spotkania: sobota, 23.06.2012 1700 przyjazd, sprawy organizacyjne 1800 ognisko, pogadanka, integracja niedziela, 24.06.2012 0800 pobudka 1000 omówienie scenariusza 1500 zakończenie Mapa dojazdowa: http://bit.ly/JDeevx P.S. Wyposażenie, materiały integracyjne stałe i płynne zabieracie we własnym zakresie.
    prawie 13 lat temu Odpowiedz
    Raptor col
  • Odp: Spotkanie integracyjne oraz strzelanka

Ciekawa propozycja . Myślę że uda nam się tam wybrać .
    Dscf0219

--------------

no myślę że się wybiorę bynajmniej o ile Blackend mie nie zastrzeli prędzej ;D fajnie by było jak by się wstawili wszyscy to taka moja mała propozycja ;d
    Manewry

--------------

jak z transportem ?
    Manewry

mi pasuje
    2 100x100

--------------
    "Śmierć jednostki to tragedia. Śmierć wielu to statystyka" - Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Termin mi pasuje tylko jak z transportem??
    Users avatars medium

--------------

Możliwe ze będe jechał tak na 80% wiec mam 2 miejsca wolne... Brytol juz sobie zaklepał, i jedno trzymam dla rzemka jak by jechał. jesli nie bedzie jechał ktos moze wskoczyc na jego miejsce.
    P1010097

Zaloguj się aby dodawać posty na forum | Zarejestruj się